Noviny Poprad č. 49 - 50 zo dňa 18. 12. 2019, ročník XXX

Dnes je piatok, 26. 4. 2024 | meniny má Jaroslava

Noviny Poprad

V aktuálnom čísle:

V poslednom vydaní novín Poprad, ktoré vychádza v stredu 18. decembra 2019, si môžete prečítať:

* Aký bude rozpočet na budúci rok?

* Za koľko predá mesto kasárne?

* Priplatíme si za dane?

* Na čo radnica využije úver?

* Ako bolo na jarmoku?

* Komu urobilo mesto Vianoce o čosi skôr?

* Aké vianočné inšpirácie ponúkli študenti?

* Koľko rokov uplynie na Štedrý deň od narodenia Augustína Szásza?

* Ako trávi Vianoce cestovateľ Marek Slobodník?

* Komu pomáhali záchranári tentokrát?

* Kto je v Jedenástke roka 6. ligy PFZ? a ďalšie.

V tomto vydaní nájdete aj rozpis bohoslužieb v popradských chrámoch počas vianočných a novoročných sviatkov, ale aj horoskop na rok 2020!

V novinách Poprad nájdete aj Spoločenskú kroniku, pozvánky na kultúrne a športové podujatia a ďalšie.

Noviny Poprad v podobe vianočného dvojčísla dostanete kúpiť v novinových stánkoch a vybraných predajniach potravín tentokrát za 0,60 eur.

POZOR!!!! Všetko popradské poruke - v novom roku aj vo vašej schránke!!! Šťastné a veselé želá redakcia novín Poprad...

Športovec Prešovského samosprávneho kraja

Prešovský samosprávny kraj pripravuje v poradí 17. ročník ocenenia Športovec roka PSK. Jednotlivcov a kolektívy, ktoré v roku 2019 dosiahli najvýraznejšie výsledky a uspeli na slovenských, európskych a svetových športoviskách, vyberie odborná komisia zložená z aktívnych novinárov, zástupcov PSK a Krajského športového centra v Prešove.
K minuloročným oceneným kategóriám najúspešnejší športovec, najpopulárnejší športovec v internetovom hlasovaní, najúspešnejší znevýhodnený športovec, najúspešnejší športový kolektív, najúspešnejší žiak – športovec strednej školy, najúspešnejšia stredná škola, najúspešnejší športový kolektív mládeže a Cena predsedu PSK pribudnú za rok 2019 nové kategórie. Vyberať sa budú najväčší talent – športovec do 15 rokov, najúspešnejší tréner mládeže do 18 rokov a najúspešnejší tréner dospelých Prešovského samosprávneho kraja.
Do zoznamu nominovaných môžu športovcov a kolektívy tradične navrhnúť telovýchovné jednoty, športové kluby aj občania. Hlavnou podmienkou nominovania je pôsobnosť športovca alebo klubu na území Prešovského samosprávneho kraja.
Nominácie je potrebné zaslať najneskôr do 19. decembra 2019 elektronicky na email: sportovec@vucpo.sk, prípadne poštou na adresu: Úrad PSK, Športovec roka 2019, Námestie mieru 2, 080 01 Prešov.
Všetky bližšie informácie o ocenení Športovec roka PSK 2019 a potrebné formuláre sú zverejnené na webovej stránke krajskej samosprávy.