Noviny Poprad č. 49 - 50 zo dňa 18. 12. 2019, ročník XXX

Dnes je piatok, 26. 4. 2024 | meniny má Jaroslava

Noviny Poprad

V aktuálnom čísle:

V poslednom vydaní novín Poprad, ktoré vychádza v stredu 18. decembra 2019, si môžete prečítať:

* Aký bude rozpočet na budúci rok?

* Za koľko predá mesto kasárne?

* Priplatíme si za dane?

* Na čo radnica využije úver?

* Ako bolo na jarmoku?

* Komu urobilo mesto Vianoce o čosi skôr?

* Aké vianočné inšpirácie ponúkli študenti?

* Koľko rokov uplynie na Štedrý deň od narodenia Augustína Szásza?

* Ako trávi Vianoce cestovateľ Marek Slobodník?

* Komu pomáhali záchranári tentokrát?

* Kto je v Jedenástke roka 6. ligy PFZ? a ďalšie.

V tomto vydaní nájdete aj rozpis bohoslužieb v popradských chrámoch počas vianočných a novoročných sviatkov, ale aj horoskop na rok 2020!

V novinách Poprad nájdete aj Spoločenskú kroniku, pozvánky na kultúrne a športové podujatia a ďalšie.

Noviny Poprad v podobe vianočného dvojčísla dostanete kúpiť v novinových stánkoch a vybraných predajniach potravín tentokrát za 0,60 eur.

POZOR!!!! Všetko popradské poruke - v novom roku aj vo vašej schránke!!! Šťastné a veselé želá redakcia novín Poprad...

Najobľúbenejšie informačné centrum

Asociácia informačných centier Slovenska (AICES), vydavateľstvo Kam po Česku, infoT.I.C. a webový portál kamposlovensku.sk počas leta realizovali anketu Informačné centrum roka 2019.
Anketa prebiehala na webovom portáli kamposlovensku. sk počas letných mesiacov od 21. júna do 31. augusta. Slúžila predovšetkým návštevníkom aj na šírenie povedomia o službách informačných centier, ktoré skvalitnili ich dovolenky, poradili výlety a ukázali možnosti nezabudnuteľných zážitkov. Anketa Informačné centrum roka 2019 prebiehala pod záštitou Ministerstva dopravy a výstavby SR.
Celkovo sa zapojilo 2 713 platných hlasujúcich, ktorí rozhodli o najpopulárnejších informačných centrách v jednotlivých regiónoch Slovenska a o absolútnom víťazovi ankety za rok 2019. Výsledky boli slávnostne vyhlásené počas VI. kolokvia, ktoré sa konalo v stredu 23. októbra v Poprade. V západoslovenskom regióne sa najobľúbenejším turistickým informačným centrom stalo Kultúrno-informačné centrum Trenčín s počtom hlasov 77. V stredoslovenskom regióne sa top turistickým informačným centrom stalo IC Banská Štiavnica s úctyhodnými 766 hlasmi a stalo sa tiež absolútnym víťazom ankety. Vo východoslovenskom regióne sa najpopulárnejším turistickým informačným centrom stala Turisticko-informačná kancelária TIK Rožňava so 159 hlasmi.