Noviny Poprad č. 49 - 50 zo dňa 18. 12. 2019, ročník XXX

Dnes je štvrtok, 25. 4. 2024 | meniny má Marek

Noviny Poprad

V aktuálnom čísle:

V poslednom vydaní novín Poprad, ktoré vychádza v stredu 18. decembra 2019, si môžete prečítať:

* Aký bude rozpočet na budúci rok?

* Za koľko predá mesto kasárne?

* Priplatíme si za dane?

* Na čo radnica využije úver?

* Ako bolo na jarmoku?

* Komu urobilo mesto Vianoce o čosi skôr?

* Aké vianočné inšpirácie ponúkli študenti?

* Koľko rokov uplynie na Štedrý deň od narodenia Augustína Szásza?

* Ako trávi Vianoce cestovateľ Marek Slobodník?

* Komu pomáhali záchranári tentokrát?

* Kto je v Jedenástke roka 6. ligy PFZ? a ďalšie.

V tomto vydaní nájdete aj rozpis bohoslužieb v popradských chrámoch počas vianočných a novoročných sviatkov, ale aj horoskop na rok 2020!

V novinách Poprad nájdete aj Spoločenskú kroniku, pozvánky na kultúrne a športové podujatia a ďalšie.

Noviny Poprad v podobe vianočného dvojčísla dostanete kúpiť v novinových stánkoch a vybraných predajniach potravín tentokrát za 0,60 eur.

POZOR!!!! Všetko popradské poruke - v novom roku aj vo vašej schránke!!! Šťastné a veselé želá redakcia novín Poprad...

Krátko zo športu

• FUTBALISTI ŠK Zemedar Poprad - Stráže odohrali v nedeľu 7. apríla zápas 16. kola 6. OMV ligy PFZ a na domácom ihrisku sa potešili z víťazstva 2:1 nad Liptovskou Tepličkou. O týždeň v nedeľu 14. apríla privítajú o 16. hodine Huncovce.
• BASKETBALISTI BK Iskra Svit odštartovali štvrťfinále play-off SBL v sobotu 6. apríla domácim víťazstvom nad Žilinou 87:67. Druhý zápas série hranej na tri víťazné zápasy sa odohrá dnes, t. j. v stredu 10. apríla o 18. hodine v Žiline a tretí zápas je na programe opäť v Iskra Aréne v sobotu 13. apríla o 18. hodine.
• V SOBOTU 13. apríla sa v telocvični Spojenej školy na Letnej ulici uskutoční 39. ročník veľkonočného stolnotenisového turnaja, ktorý pravidelne organizuje Stolnotenisový oddiel Poprad - Veľká. Otvorenie turnaja je naplánované na 9. hodinu.
• V SOBOTU 13. apríla sa od 9. hodiny v priestoroch ZŠ na Dostojevského ulici v Poprade uskutočnia dva turnaje Ligy mládeže Spiša v Rapid šachu jednotlivcov Open a GPX. Prvý turnaj Open je pre hráčov bez obmedzenia veku a hráčov, ktorí majú menej rokov, ale kvôli vyššiemu osobnému koeficientu nemôžu hrať v GPX.
• BEŽECKÝ klub Poprad je organizátorom cross country a trialového behu pod názvom Kozí trial 2019, ktorý sa uskutoční v sobotu 13. apríla od 10. hodiny v Spišskom Bystrom a okolí.