Noviny Poprad č. 49 - 50 zo dňa 18. 12. 2019, ročník XXX

Dnes je streda, 24. 4. 2024 | meniny má Juraj

Noviny Poprad

V aktuálnom čísle:

V poslednom vydaní novín Poprad, ktoré vychádza v stredu 18. decembra 2019, si môžete prečítať:

* Aký bude rozpočet na budúci rok?

* Za koľko predá mesto kasárne?

* Priplatíme si za dane?

* Na čo radnica využije úver?

* Ako bolo na jarmoku?

* Komu urobilo mesto Vianoce o čosi skôr?

* Aké vianočné inšpirácie ponúkli študenti?

* Koľko rokov uplynie na Štedrý deň od narodenia Augustína Szásza?

* Ako trávi Vianoce cestovateľ Marek Slobodník?

* Komu pomáhali záchranári tentokrát?

* Kto je v Jedenástke roka 6. ligy PFZ? a ďalšie.

V tomto vydaní nájdete aj rozpis bohoslužieb v popradských chrámoch počas vianočných a novoročných sviatkov, ale aj horoskop na rok 2020!

V novinách Poprad nájdete aj Spoločenskú kroniku, pozvánky na kultúrne a športové podujatia a ďalšie.

Noviny Poprad v podobe vianočného dvojčísla dostanete kúpiť v novinových stánkoch a vybraných predajniach potravín tentokrát za 0,60 eur.

POZOR!!!! Všetko popradské poruke - v novom roku aj vo vašej schránke!!! Šťastné a veselé želá redakcia novín Poprad...

Popradským gymnastkám sa darilo

Poslali ste nám

Nedávno sa v Trnave konalo 3. kolo Slovenského pohára v športovej gymnastike kategórie B, kde popradské dievčatá získali popredné umiestnenia a dosiahli aj na stupeň víťazov.
V kategórii najmladšie žiačky sa v ťažkej konkurencii podarilo Dianke Gibalovej obsadiť 8. miesto a v rovnakej kategórii si vybojovala Nicole Garneková 10. miesto. V kategórii mladšie žiačky obsadila krásne 3. miesto Diana Šavelová a Silvia Bírová si odniesla pekné 4. miesto. Nikola Kolačkovská sa umiestnila na 19. mieste, Katarína Horská obsadila 24. miesto a Sára Saxová 26. miesto. V starších žiačkach si Veronika Pavličková vybojovala 7. miesto. „Dievčatá v tejto kategórii pretekajú druhý rok a zbierajú skúsenosti, ktoré sú pre ne odrazom do budúcna. Veľmi sa tešíme z týchto výsledkov, pretože dievčatá súťažiace v „B“ kategórii trénujú aj dvojfázovo, a je preto veľmi ťažké sa im vyrovnať v našich podmienkach. Veríme ale, že aj v školskom prostredí dokážeme zbierať veľké úspechy,“ uviedla Valéria Laskovičová zo ŠK ŠG GY-TA Poprad.
Aj popradský klub GY- -TA bude organizátorom Slovenského pohára. Už v sobotu 9. novembra sa v telocvični ZŠ Dostojevského uskutočnia preteky 2. kola SP v športovej gymnastike kategórie C. Súťaž sa začne o 10. hodine.