Noviny Poprad č. 49 - 50 zo dňa 18. 12. 2019, ročník XXX

Dnes je štvrtok, 25. 4. 2024 | meniny má Marek

Noviny Poprad

V aktuálnom čísle:

V poslednom vydaní novín Poprad, ktoré vychádza v stredu 18. decembra 2019, si môžete prečítať:

* Aký bude rozpočet na budúci rok?

* Za koľko predá mesto kasárne?

* Priplatíme si za dane?

* Na čo radnica využije úver?

* Ako bolo na jarmoku?

* Komu urobilo mesto Vianoce o čosi skôr?

* Aké vianočné inšpirácie ponúkli študenti?

* Koľko rokov uplynie na Štedrý deň od narodenia Augustína Szásza?

* Ako trávi Vianoce cestovateľ Marek Slobodník?

* Komu pomáhali záchranári tentokrát?

* Kto je v Jedenástke roka 6. ligy PFZ? a ďalšie.

V tomto vydaní nájdete aj rozpis bohoslužieb v popradských chrámoch počas vianočných a novoročných sviatkov, ale aj horoskop na rok 2020!

V novinách Poprad nájdete aj Spoločenskú kroniku, pozvánky na kultúrne a športové podujatia a ďalšie.

Noviny Poprad v podobe vianočného dvojčísla dostanete kúpiť v novinových stánkoch a vybraných predajniach potravín tentokrát za 0,60 eur.

POZOR!!!! Všetko popradské poruke - v novom roku aj vo vašej schránke!!! Šťastné a veselé želá redakcia novín Poprad...

Podtatranské hokejové derby

Súťaž

Sezóna 2019/2020 je zatiaľ v hokejovej Tipsport Lige veľmi vyrovnaná, o čom svedčia aj bodové rozdiely tímov v tabuľke. Popradu sa v ostatnom období príliš nedarilo a tak došlo k výmene trénera. Františka Štolca vystriedal ostrieľaný Peter Mikula.
Hneď po jeho príchode sa tímu podarilo zvíťaziť nad Michalovcami 2:0 a všetci v hokejovom Poprade veria, že od teraz pôjde všetko správnou cestou.
Pred prvou reprezentačnou prestávkou ostáva od dnes (streda 30. októbra) do nedele 3. novembra odohrať tri zápasy. A potom opäť hurá na hokej...
Redakcia novín Poprad v spolupráci s HK Poprad pripravila pre fanúšikov popradského hokeja úplne novú súťaž. V piatok 15. novembra budú „kamzíci“ o 18. hodine hostiť doma v podtatranskom derby Liptovský Mikuláš v rámci 21. kola a vy máte možnosť vyhrať vstupenky na tento atraktívny duel. Vystrihnite kupón, ktorý je súčasťou tejto súťaže a zašlite alebo doručte ho do redakcie do pondelka 4. novembra 2019. Nezabudnite pripísať telefonický kontakt pre účely zaobstarania voľných vstupov na daný zápas. Mená troch výhercov, ktorí získajú po dve vstupenky budú uverejnené v novinách Poprad v stredu 6. novembra 2019.
Zapojením sa do súťaže súťažiaci súhlasia so spracovaním osobných údajov pre účel súťaže a s uverejnením osobných údajov v prípade výhry.