Noviny Poprad č. 49 - 50 zo dňa 18. 12. 2019, ročník XXX

Dnes je sobota, 20. 4. 2024 | meniny má Marcel

Noviny Poprad

V aktuálnom čísle:

V poslednom vydaní novín Poprad, ktoré vychádza v stredu 18. decembra 2019, si môžete prečítať:

* Aký bude rozpočet na budúci rok?

* Za koľko predá mesto kasárne?

* Priplatíme si za dane?

* Na čo radnica využije úver?

* Ako bolo na jarmoku?

* Komu urobilo mesto Vianoce o čosi skôr?

* Aké vianočné inšpirácie ponúkli študenti?

* Koľko rokov uplynie na Štedrý deň od narodenia Augustína Szásza?

* Ako trávi Vianoce cestovateľ Marek Slobodník?

* Komu pomáhali záchranári tentokrát?

* Kto je v Jedenástke roka 6. ligy PFZ? a ďalšie.

V tomto vydaní nájdete aj rozpis bohoslužieb v popradských chrámoch počas vianočných a novoročných sviatkov, ale aj horoskop na rok 2020!

V novinách Poprad nájdete aj Spoločenskú kroniku, pozvánky na kultúrne a športové podujatia a ďalšie.

Noviny Poprad v podobe vianočného dvojčísla dostanete kúpiť v novinových stánkoch a vybraných predajniach potravín tentokrát za 0,60 eur.

POZOR!!!! Všetko popradské poruke - v novom roku aj vo vašej schránke!!! Šťastné a veselé želá redakcia novín Poprad...

Krátko zo športu

V SOBOTU 5. októbra odohrali Popradské líšky zápas 4. kola ženskej hokejovej Extraligy doma proti Zvolenu a zvíťazili 2:0. V sobotu 12. októbra budú zverenkyne Ivana Bednára hostiť o 18.45 hod. Ice Dream Košice a v nedeľu 13. októbra budú hrať o 13.30 hod. v Martine.
V 10. KOLE 6. OMV ligy zvíťazili futbalisti ŠK Zemedar Poprad – Stráže v nedeľu 6. októbra doma nad Liptovskou Tepličkou 3:1 a v tabuľke sú tretí s 19 bodmi. 11. kolo je na programe v nedeľu 13. októbra a Strážania sa predstavia o 15. hodine v Spišskom Bystrom.
V SOBOTU 12. októbra sa v priestoroch ZŠ s MŠ A. V. Scherfela vo Veľkej o 9. hodine uskutoční hasičská súťaž pod názvom Železný hasič 2019 organizovaná miestnym DHZ Veľká.
KARATISTI klubu Shihan Poprad sa v poslednú septembrovú sobotu prestavili v Banskej Bystrici na turnaji o Pohár SNP v karate. S bilanciou 5 zlatých, 5 strieborných a 7 bronzových medailí obsadili celkové druhé miesto.
Z DÔVODU nepriaznivých predpovedí a hrozby zvýšeného nebezpečenstva zranení pretekárov sa organizátori športového podujatia Slalom na suchu rozhodli pre zmenu termínu. Podujatie sa malo konať pôvodne v sobotu 5. októbra, ale napokon sa v Spišskom Bystrom uskutoční v sobotu 12. októbra.
V ÚVODNOM kole nového ročníka SBL prehrali basketbalisti BK Iskra Svit v Bratislave s Interom 64:84. Dnes, t. j. v stredu 9. októbra privítajú o 18. hodine Handlovú a v sobotu 12. októbra pocestujú do Žiliny.