Noviny Poprad č. 49 - 50 zo dňa 18. 12. 2019, ročník XXX

Dnes je sobota, 20. 4. 2024 | meniny má Marcel

Noviny Poprad

V aktuálnom čísle:

V poslednom vydaní novín Poprad, ktoré vychádza v stredu 18. decembra 2019, si môžete prečítať:

* Aký bude rozpočet na budúci rok?

* Za koľko predá mesto kasárne?

* Priplatíme si za dane?

* Na čo radnica využije úver?

* Ako bolo na jarmoku?

* Komu urobilo mesto Vianoce o čosi skôr?

* Aké vianočné inšpirácie ponúkli študenti?

* Koľko rokov uplynie na Štedrý deň od narodenia Augustína Szásza?

* Ako trávi Vianoce cestovateľ Marek Slobodník?

* Komu pomáhali záchranári tentokrát?

* Kto je v Jedenástke roka 6. ligy PFZ? a ďalšie.

V tomto vydaní nájdete aj rozpis bohoslužieb v popradských chrámoch počas vianočných a novoročných sviatkov, ale aj horoskop na rok 2020!

V novinách Poprad nájdete aj Spoločenskú kroniku, pozvánky na kultúrne a športové podujatia a ďalšie.

Noviny Poprad v podobe vianočného dvojčísla dostanete kúpiť v novinových stánkoch a vybraných predajniach potravín tentokrát za 0,60 eur.

POZOR!!!! Všetko popradské poruke - v novom roku aj vo vašej schránke!!! Šťastné a veselé želá redakcia novín Poprad...

Bez záruky boli zárukou dobrého humoru

Elena Vacvalová, Oľga Feldeková, Boris Farkaš a Milan Lasica zabavili v Dome kultúry v nedeľu večer Popradčanov svojou populárnou talkshow „7edem bez záruky“.
Pri rozosmievaní ľudí je podľa Milana Lasicu dôležitá skúsenosť - získaná časom, ale predovšetkým je to danosť, ktorú buď máte, alebo nie. Uviedol: “Nie som veľký fanúšik seba samého, a nerád sa dívam na predstavenia, v ktorých účinkujem. Občas ma to však zaujme, pretože sa mi nechce veriť, že som to ja. Zdá sa mi, akoby to bol niekto iný a predvádza sa. Keď však občas pozerám súčasné zábavné programy, zdá sa mi, že sa účinkujúci zabávajú viac, ako diváci, ktorí sa na to dívajú.“ Elena Vacvalová je presvedčená, že so zmyslom pre humor sa treba narodiť. Je však otázne, ako človek potom s týmto veľkým darom naloží. Rozhodne nemusí skončiť len vo svete šoubiznisu. Povedala: „Zmysel pre humor je naozaj dar, ktorý obdarovaným pomáha prežiť život akosi ľahšie, s väčším nadhľadom a gráciou. A nielen im, ale všetkým, ktorí majú to šťastie pohybovať sa okolo takto obdarovaného človeka. A človek nemusí byť priamo zabávač, aby bolo okolo neho veselo a príjemne.“ Hudobným hosťom večera bola speváčka Veronika Hatala.